Oversigt

Seneste nyt

Folketingsmedlem anklages for dokumentfalsk - nu anlægger han injuriesag

Sagen om det nuværende folketingsmedlem Jon Stephensens (M) og hans tidligere arbejdsplads teatret Aveny-T har taget endnu en drejning.

Jon Stephensen (M) vil nemlig anlægge en injuriesag mod Henning Dyremose, der er bestyrelsesformand for Aveny-T. Det oplyser Jon Stephensens advokat, Bjarke Vejby, tirsdag aften i en mail til Ritzau.

Beskeden fra Jon Stephensen kommer, efter at Henning Dyremose tirsdag har udtalt til Børsen, at bestyrelsen hos Aveny-T "fortsat er af den opfattelse, at Jon har skrevet under i en andens navn".

Det bestrider Jon Stephensen, lyder det i mailen:

- Dette bestrides af Jon Stephensen, og Henning Dyremoses påstand giver derfor anledning til, at Jon Stephensen i morgen (onsdag, red.) anlægger en injuriesag mod Henning Dyremose med påstand om straf, mortifikation og tort-godtgørelse.

Om den aktuelle injuriesag vil Henning Dyremose ifølge Ritzau ikke udtale sig før onsdag.

Jon Stephensen blev i maj sidste år fyret som direktør for Aveny-T. Jon Stephensen stoppede i den forbindelse med øjeblikkelig virkning. Men teaterbestyrelsen har ikke ønsket at udtale sig om, hvad der konkret lå til grund for, at Jon Stephensen blev opsagt.